fi / sve

SIA Glass — nu tillgänglig i hela Finland

Läckra SIA Glass är nu tillgänglig i butiker runtom i Finland! Sortimentet är brett och det finns något för varje smak — det svåraste är att välja.
Se sortiment
SIA Glass — nu tillgänglig i hela Finland
SIA Glass — nu tillgänglig i hela Finland

SIA Glass — nu tillgänglig i hela Finland

Läckra SIA Glass är nu tillgänglig i butiker runtom i Finland! Sortimentet är brett och det finns något för varje smak — det svåraste är att välja.
Se sortiment
Nu finns våra nya, härliga glassorter i frysdiskar över hela landet! Bådar gott för sommaren, eller hur?

Tidigare har våra glassar bara funnits tillgängliga i slumpmässiga butiker, men det har nu åtgärdats.

Vårt glassortiment är gränslöst. Det finns veganska, glutenfria, laktosfria, sockerfria och mjölkfria glassar - men smaken har vi inte kompromissat med en enda smula.

Om du saknar någon av alla dessa fantaSIAstiska sorter, be din handlare beställa in dem!

Ute i butikerna nu


Knäckstrut


Gräddglass med nougatsmak och bitar av smörkrokant, garnerad med mjölkchokladglasyr. Redan namnet beskriver det underbara krasande ljudet när du sätter tänderna i den här glassen.

Punschrussinglass, 0,5 l


Punschsmakande gräddglass med punschrussin. Kanske en ny favorit? Låt den här gräddiga härligheten överraska dig!

Sockerfri chokladglass, 0,75 l


Chokladgräddglass utan tillsatt socker. Sötat med björksocker och stevioliglykosider. Smaka, och förälska dig i den här underbara glassen!

Laktos- och glutenfri Junistrut, flerpack 6 st


Laktosfri vaniljsmakande gräddglass med jordgubbssylt och chokladglasyr, i glutenfri våffelstrut.

Vegansk saltkaramell-pinne


Havreglass med toffeesmak, salt toffeesås och krispig chokladglasyr. Goda nyheter till alla veganer! Den här glassen är sagolikt läcker - en perfekt blandning av sött och salt.

SIA har glass för varje smak och kosthållning.


I vårt sortiment hittar du glassar i strut, som pinnar, i flerpack och i både små och stora förpackningar - helt enligt dina önskemål.

Se hela sortimentet

Varför välja SIA Glass?


Äkta gräddglass


Glass är gott, men gräddglass är ännu godare. SIA Glass görs av färsk grädde och de bästa råvarorna, vilket bidrar till fylliga smaker och en krämig konsistens.

Inte konstigt att vår premiumglass ”Vår Finaste Vanilj” valdes till världens bästa vaniljglass år 2019!

Genuina smaker


För oss spelar smaken roll. Därför strävar vi alltid efter att smaksätta våra glassar och sorbeter med äkta bär, frukter och kryddor när det är möjligt.

Brett sortiment


Över 120 smaker. Förutom traditionella favoritsmaker innehåller vårt sortiment också spännande nyhetssmaker.Specialkost beaktat


Vårt breda glassortiment innehåller såväl laktosfria som veganska alternativ. Det snålas inte på smakerna i våra glassar, varför även allergianpassade produkter är omtyckta av våra glassälskande vänner.

Fri från palmolja


Ekologisk hållbarhet är en viktig aspekt i vår verksamhet. Därför är exempelvis all vår glass helt fri från palmolja sedan år 2020.