fi / sve

SIA Jäätelöt - saatavilla nyt koko Suomesta

Herkulliset SIA Jäätelöt löytyvät nyt kaupoista ympäri Suomen! Makuja löytyy ihan jokaiselle herkuttelijalle - vaikeinta on valinta.
Katso valikoima
SIA Jäätelöt - saatavilla nyt koko Suomesta
SIA Jäätelöt - saatavilla nyt koko Suomesta

SIA Jäätelöt - saatavilla nyt koko Suomesta

Herkulliset SIA Jäätelöt löytyvät nyt kaupoista ympäri Suomen! Makuja löytyy ihan jokaiselle herkuttelijalle - vaikeinta on valinta.
Katso valikoima
Löydät jäätelömme nyt pakastealtaista ympäri Suomen. Se jos mikä maistuu kesälle!

Aikaisemmin jäätelömme ovat olleet saatavilla vain satunnaisissa kaupoissa, mutta asia on nyt korjattu.

Jäätelövalikoimamme on lähes loputon. SIA-jäätelöitä löytyy niin vegaanisina, gluteenittomina, laktoosittomina, sokerittomina kuin maidottominakin. Mausta ei kuitenkaan ole tingitty murustakaan.

Jos näitä ihanuukSIA ei vielä omasta lähikaupastasi löydy, muista esittää toiveesi kauppiaalle.

Kauppojen valikoimassa nyt


Knäck-tuutti


Nougatinmakuista kermajäätelöä ja voikrokanttipaloja, päällä maitosuklaa-kuorrutetta. Tuutin nimikin jo kuvailee miten suklaakuorrute lohkeaa haukatessasi tätä taivaallista makuelämystä.

Punssirusinajäätelö, 0,5 l


Punssinmakuista kermajäätelöä ja punssirusinoita. Tämä kermainen herkku saattaa yllättää sinut! Maista ja ota haltuun uusi jäätelösuosikki.

Sokeriton suklaajäätelö, 0,75 l


Suklaakermajäätelöä ilman lisättyä sokeria. Makeutettu koivusokerilla ja stevioliglykosideillä. Maista ja rakastu!

Laktoositon ja gluteeniton Juni-tuutti, 6 kpl monipakkaus


Laktoositonta vaniljanmakuista kermajäätelöä ja mansikkahilloa sekä suklaakuorrutetta gluteenittomassa vohvelissa. Saat herkkutuutit kätevästi koko perheelle tai ystäväporukalle.

Ice Dream vegaaninen suolakaramelli-puikko


Toffeenmakuista kaurajäätelöä, suolaista toffeekastiketta ja suklaakuorrutetta krispillä. Vegaanit hoi! Tästä jäätelöstä ei makua puutu. Makea ja suolainen parivaljakko toimii aina.

SIA Jäätelön valikoimasta löydät jäätelöt jokaiseen makuun ja ruokavalioon


Valikoimastamme löydät jäätelöt tuutteina, puikkoina, monipakkauksissa sekä pienissä ja isoissa paketeissa. Juuri sellaiseen tarpeeseen kuin haluat.

Katso koko valikoima

Miksi valita SIA Jäätelö?


Aitoa kermajäätelöä


Jäätelö on hyvää, mutta kermajäätelö parasta. SIA Jäätelön kermajäätelöt valmistetaan aidosta kermasta, mikä tekee niiden mauista täyteläisen ja koostumuksesta suussasulavan pehmeän.

Ei ihme, että premium vaniljajäätelömme valittiin maailman parhaaksi vaniljajäätelöksi vuonna 2019!

Aitoja makuja


Meille maulla on väliä. Siksi pyrimmekin maustamaan jäätelömme ja sorbettimme aidoilla marjoilla, hedelmillä ja mausteilla aina kun se on mahdollista.

Laaja valikoima


Makuja löytyy yli 120. Valikoimastamme löytyy perinteisten suosikkimakujen lisäksi mielenkiintoisia uutuusmakuja.Erityisruokavaliot huomioitu


Laajasta makukavalkadistamme löytyy jäätelöherkkuja niin laktoositonta kermajäätelöä kaipaaville kuin vegaanista vaihtoehtoa etsiville. Erikoisruokavalioiden jäätelöiden maussa ei ole pihistelty ja ne maistuvat kaikille kylmien herkkujen ystäville.

Palmuöljytön


Kestävyys ja ekologisuus ovat toiminnassamme tärkeitä. Siksi esimerkiksi vuodesta 2020 lähtien kaikki jäätelömme ovat palmuöljyttömiä.