Jäätelökakku Hienoimmasta Vaniljakermajäätelöstä ja SeljanmarjaMansikka Sorbetista
Kesäinen jäätelökakku
Ainekset
1 pakkaus Hienointa Vaniljakermajäätelöämme
1 pakkaus SeljanmarjaMansikka Sorbettia
10 kpl Digestive keksiä
50 g sulatettua voita
200 g mansikoita
60 g marenkeja
Valmista näin
Murskaa Digestive keksit ja sekoita sulatettu voi niihin.
Levitä irtopohjavuokan pohjalle leivinpaperi. Lisää keksimuru vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 10 min.
Anna pohjan jäähtyä ja anna jäätelöiden pehmetä sillä aikaa hiukan.
Kun pohja on jäähtynyt, lisää Hienoimmat kermajäätelömme vaniljajäätelöpalloja pohjan päälle ja tasoita ne.
Lisää sen jälkeen SeljanmarjaMansikka sorbetti päälle ja tasoita myös se.
Anna kakun olla pakasteessa vähintään 1 h ennen tarjoilua.