Hienoimmat kermajäätelömme SuolaKaramelli hasselpähkinöillä ja vaniljapaahdetulla päärynällä
hasselpähkinöillä ja vaniljapaahdetulla päärynällä
Ainekset
4 henkilölle
1 Paketti Hienoimmat kermajäätelömme SuolaKaramelli
4 Päärynää
1 Vaniljatanko
1 dl Hasselpähkinöitä
1,5 dl Vaahterasiirappia
50 g Voita
Valmista näin
Kuori pääryntä, poista ydin, jaa puoliksi ja laita peltille. Halkaise vaniljatanko ja raaputa pois vaniljansiemenet. Sekoita vaahterasiirappi ja vaniatanko, kaada päärynöiden päälle. Pilo voi pieniin paloihin ja aseta peltille. Murskaa hasselpähkinät ja ripottele peltille. Paahda uunissa 225 C noin 15 minuuttia.
Aseta päärynät lautasille, sen jälkeen jäätelö ja koristele lopuksi vaniljalla ja hasselpähkinämuruilla.